Kap draties sommer vroeg op ‘n Vrydag

In Fokken Main Videos deur griffin12 Eiertjies

Karre, chicks en musiek.

Tyd vir draties:


Deel met jou tjommies!

  griffinKap draties sommer vroeg op ‘n Vrydag

  Comments

  1. griffin

   OK, met kap draties vroeg op 'n Vrydag bedoel ek eintlik kap draties die hele dag, want fok my, ek het self hierdie video al so paar keer oor en oor gekyk. Die Johnny Cash soundtrack was defnitief 'n goeie keuse.

  2. griffin

   OK, met kap draties vroeg op 'n Vrydag bedoel ek eintlik kap draties die hele dag, want fok my, ek het self hierdie video al so paar keer oor en oor gekyk. Die Johnny Cash soundtrack was defnitief 'n goeie keuse.

  3. griffin

   OK, met kap draties vroeg op 'n Vrydag bedoel ek eintlik kap draties die hele dag, want fok my, ek het self hierdie video al so paar keer oor en oor gekyk. Die Johnny Cash soundtrack was defnitief 'n goeie keuse.

  4. Frans

   Ek wens ons Rugby wil hierdie tiepe goed vir ons wys. Al verloor jou span dit sal nog steeds die moeite werd wees om te gaan kyk…

   Al wat ons kry is daardie girls sonder t…te voor die game op Loftes/Ellispark/Bloem/Nuweland. En dan is hulle nie eers so hot nie.

   Veerrryyy Nice.

   Sharp

  5. Frans

   Ek wens ons Rugby wil hierdie tiepe goed vir ons wys. Al verloor jou span dit sal nog steeds die moeite werd wees om te gaan kyk…

   Al wat ons kry is daardie girls sonder t…te voor die game op Loftes/Ellispark/Bloem/Nuweland. En dan is hulle nie eers so hot nie.

   Veerrryyy Nice.

   Sharp

  6. Frans

   Ek wens ons Rugby wil hierdie tiepe goed vir ons wys. Al verloor jou span dit sal nog steeds die moeite werd wees om te gaan kyk…

   Al wat ons kry is daardie girls sonder t…te voor die game op Loftes/Ellispark/Bloem/Nuweland. En dan is hulle nie eers so hot nie.

   Veerrryyy Nice.

   Sharp

  Gooi Comment