Amy Winehouse

In Skakels deur griffin5 Eiertjies


Voorspel wanneer Amy Winhouse haarself gaan dood drug en
Jy kan ‘n Ipod wen

Swak ja, maar hey, ‘n Ipod is ‘n Ipod.

Hierdie post is 50 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,184,482 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAmy Winehouse

Comments

 1. griffin

  Ek sal gaan vir 1 Januarie 2009. Sy gaan vet lyne kap op nuwe jaar en uitpass op die Vortex soos oorle Elvis.

 2. RiaanTB

  Haha, 1 Januarie is 'n baie goeie raaiskoot. Ek sal dan 31 Desember 2008 se, net voor middernag. Ja vet lyne gaan die laaste ding wees wat sy gaan sien voordat haar hart gaan bars uit haar neus. As sy pure coke gaan doen dan sal ek se die tyd gaan vroeer vir haar kom jag.

 3. Yolande

  Wag wag wag, as ons nou gaan tegnies raak sou ek se 13,14 of 15 September 2008 sien, sy is gebore op 13 September so dit hang net af van wanneer tot wanneer sy haar verjaardag gaan vier so maybe is dit voor New Years- hell julle het my al so ver om actually die vrou te google- so ek soek die IPOD of ek gaan julle nekke met my byl kom oopkap en se dit is Amy se musiek wat gesê het ek moet… hahaha grappie (oor die hele nek kap thing.

 4. Prof. Bokdrol

  Ek sou raai…uhhmmm…so om en by 23 Julie 2011?

Gooi Comment