Hellogriffin – Die VWSA saga sloer voort

In Gorrel kakpraat deur griffin


Ai’t, VW het toe uiteindelik na my toe terug gekom. Ek moes 8 dae wag vir ‘n response. Smaak my ek kry my hubcap. Dis partykeer die moeite werd om soos ‘n kind tekere te gaan op WKJ maar kak diens bly kak diens. En as dit hulle policy is om nie op die helopeter website respond nie, plaas ek maar my eie shit hier.

Ek het hierdie keer nie gevloek nie – seker omdat ek ‘n hubcap belowe is … Hieronder is hulle brief en my response. Daar is so paar comments vir konteks.

VWSA skryf:

We refer to your correspondence sent to our office on 29 April 2008 [hulle het eers 7 Mei respond].

We take this opportunity to express our sincere regret of the turn of events, which led to your dissatisfaction of the overall service experience. [al hulle briewe begin so vir almal]

The concern was discussed with the Service Manager, Mr Tyron Wilde of Lindsay Saker Rivonia. [hierdie ou antwoord nooit sy foon nie en luister ook nie na voice mails nie – ek weet nie hoe hulle deurgekom het na hom toe nie]

The warranty on your vehicle has expired on 26 October 2007. In your correspondence you mention an extended warranty. This plan is not administrated by Volkswagen of South Africa but rather with the McCarthy Group [en watse karre verkoop hulle?].

We wish to confirm that Volkswagen of South Africa did provide a financial contribution. This was done on merit and offered purely as a goodwill gesture. [is goodwill ek wat my moer strip? is goodwil dalk ‘oops ons TDi reeks het kak turbo’s en nou voel ons skuldig’?] Goodwill is given without the admission of liability and it does not oblige Volkswagen of South Africa or our dealer network to consider any other or future claims in respect to your vehicle. [sien my response onder – hierie is ‘n klomp kak]

Page 2/…
It has been confirmed by Mr Wilde that the dealer is willing to accommodate you with regards to the hub cap. They will be in contact with you to discuss this issue. [Wilde horses sal hierdie ou nie na die telefoon toe trek om my te bel nie. By the way, ek het nog steeds fokol van hom gehoor. Ek kan na die dealership toe ry, dis net 2km van my huis af, maar hoekom moet ek soontoe gaan as die ou my gaan kontak?]
Thank you for affording us an opportunity to comment and assist in this regard.

Yours faithfully

Rolandi Manley

===============================
My oordentlike reply (sonder om eenkeer die term ‘julle dose!’ te gebruik:

Hi,

Please explain the following:

“it does not oblige Volkswagen of South Africa or our dealer network to consider any other or future claims in respect to your vehicle.”

Does this mean that I have no guarantee on the turbo that was replaced? Is this even a new turbo? I don’t have any proof or paperwork of the work done on my car. I was given nothing (except of course for the diagram indicating the missing hubcap – as per my previous mail).

What happens if this turbo breaks down again? Do I revert to my McCarthy warranty (which is still valid for another year and two months) and follow the same avenue of frustration?

PS: I am very grateful for the willingness of hubcap replacement by Lyndsay Saker Rivonia, but will only express my gratitude once I receive it. I am also grateful for the goodwill VWSA expressed towards covering costs where McCarthy insurance was trying to take shortcuts, although the responsibility of replacing the part was supposedly 100% covered by their policy.

Thank you for the investigation into this matter.

===============================

Die enigste rede hoekom ek die correspondence hier sit, is om vir julle te wys hoe fokken lank dit vat om sulke companies te probeer kommunikeer. As hulle my gister middag terug gemail het, sou ek nie hier gebitch het nie. Ek wed julle R5 dit vat hulle nog 8 dae om na my toe terug te kom.

Hierdie post is 87 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,613 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinHellogriffin – Die VWSA saga sloer voort