Wat gaan met al die Steves aan?

In Zefgatte in die nuus deur griffin


Steve Austin, die man van staal was about die enigste cool Steve wat ek van wat weet. Met sy Bionic eye en staal arms en 80s klere was hy nogal ‘n fokken main superhero om te watch op Saterdae middae as jy voor die TV sit en visvingers en chips vreet. Totally awesome. Stonecold Steve Austin aan die ander kant, is deel van daai pathetic WWE superkak rofstoei wat party zefgatte so kwaai smaak. Wat ‘n fokken loser.

Ons eie Steve Hofmaker kan nie sy zaber binne sy broek hou nie.

Check hieso byvoorbeeld:

Jurie Els, Steve Hofmeyr en Nadine stap oor ‘n brug. Nadine se voet gly en haar kop glip tussen die tralies in en sy kannie dit uitkry nie. Sy skree vir hulp en Steve vryf sy hande en dink “nou’s dit my kans!” Hy trek haar broek net daar af en raps haar. Toe hy klaar is sê hy “kom Jurie nou’s dit jou beurt!” Jurie begin toe snot en trane te huil. Steve tune hom “Wat is dit dan nou?” Jurie tune: “My kop gaan nie tussen daai tralies inpas nie!”

Steve Irwin aan die ander kant is sommer straight in hart ge-zaber deur een of ander plat vis. Bad fokken luck.

Dit bring my by Irvin Khosa. So ek noem hom ook sommer Steve, omdat Steve Irwin my laat dink het aan Irvin Kohza. Hierie bra Steve kan nie sy groot voet uit sy mond uit kry nie? Sien wat ek bedoel? Die een sukkel met iets in die broek en die ander een met iets in die mond.

Check hierie video hieronder waar Irvin die “nigger” woord gebruik. Dis darem in Engels en nie in Khoza nie.

PS: Channel O gebruik die “nigger” woord in hulle advertensie. Daar is niks daarmee verkeerd nie.

Hierdie post is 166 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,224,641 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWat gaan met al die Steves aan?