Fokken kak blou Maandag

In Snotstories deur griffin12 Eiertjies

Ek het lanklaas ‘n blou Maandag gehad, in fact, ek kan nie onthou wanneer laas ek een gehad het nie. Maybe het vandag s’n opgemaak vir al die ander waarop ek uitgemis het.

Die spesifike Maandag en Dinsdag in question was in die eerste plek veronderstel om ‘n fokken public holiday te wees, maar die dudes hier het besluit dat ons ‘n halfdag se production kan insqueeze. Raait, so die langwaeek is in sy fuck you in. Om alles te top moes ek Maandag 6:30 by die werk wees om te check dat alles smooth run vir die ouens wat 7uur begin graft. Daar is gewoonlik iemand anders om dit te doen daai belaglike tyd van die ogeend, maar hierie blaar het besluit om op hoilday te gaan virre week. Lagos van alle fokken plekke. Bid jou aan.

Aangekom by die werk, kon ek nie inkom by die deur nie. Ons het van daai simpel kak wat jou fingerprints lees en die deur oopmaak vir jou. Baie fokken cool. Behalwe as daar nie elekrisiteit is nie. Dan is dit minder cool. Dan werk dit basically net so goed soos ‘n aartappel in ‘n volla se kazospyp, m.a.w fokol. Na 15 minute se gespook kom ek toe wel by die deur in. Ek weet nie hoe nie, want ek was nog half aan die slaap, what with die vroeg opstaan op ‘n Maandag na ons weereens ‘n farewell party gehou het die hele blerrie naweek lank en soos Motley Crue van ouds ge-party het.

Sharp, nou moet ek net weer vinnig 8 PC’s restart. Dit is egter nie so maklik nie. Dis te easy. Kom bring hom. Bring nog kak. Aaaah dankie. Jy sê wat? 24 PC’s in die ander gebou werk nie? Kwaai. Een van ons 24 port switches het sy gat gesien. Nou maak ons maar soos mense in Bangladesh en oorlaai waar ons kan. Eventually is daar 4 rekenaars wat glad nie kan werk nie want daar is nie ports vir hulle nie, so ek los maar een van daai “Koop nog lekker duur kak van Frankryk af” notes vir die baas. In die meantime wil my port ook blaas van die naweek se gefuif. Rrrrrt!

Afgesien van die gewone PC’s het 30 servers ook besluit dat hulle moeg is. Nog vier ure se fokken werk. En dan kan ek eers met my gewone daylie tasks begin. Hier teen lunchtyd het het ek gatvol geraak en besluit om iets te gaan tand iewers om net uit die kantoor uit te kom. Almal het mekaar by die British Rooftop gekry (so bar affêre bo-op die British Consulate se dak). Gewoonlik ‘n kief spot met ‘n nice view oor Spuitieland.

Ek was nie lus vir iets comlicated nie en het ‘n ham & cheese baguette bestel. Lyk my dis fokken moeilik om dit in Nigeria te maak, want myne het aangekom sonder kaas. Ek het die vir ou probeer verduidelik dat ek fokken ham EN cheese bestel het. “Hamcheese?” is al wat wat sy response is. Ek het hem weggejaag van die tafel af en my ou kak ou broodjie gevreet. En toe onthou ek dat ek al op ‘n vorige keer gesweer het dat ek nooit weer daar sou eet nie. Die vorige keer het ek ‘n hotdog bestel wat soos uitgedroogde Rotweiler piele gelyk het. Dom move, veral as jy alreeds wonder oor al die drek wat ‘n vienna opmaak.

Na die failure vir ‘n middagete het ek weer terug werk toe gemission. So halwe kilomter van die werk af trek die cops my af. Blykbaar het ek ‘n rooi traffic light geskip. Ek si so gewoond daaraan dat fokol werk in hierdie land dat ek net gery het. Blykbaar het iemand dit goed gedink om so paar traffic lights aan te skakel op hierdie particular not-so-public holiday.

Cops hieso werk bietjie anderster as by die huis. Hieso klim hulle in jou kar. Ruk sommer die fokken deur oop en klim in. Altwee cops. Fok die res van die motoriste. Ek is hulle target omdat ek wit is en zak het. Gewoonlik fight ek vir ‘n vale, maar hierdie dag was ek drained.

Eers wend ek ‘n halfhartige poging aan om oor die padreëls in hierdie fenominale land te stry. ‘n Goeie mix van Zulu en Afrikaanse vloekwoorde doen gewoonlik die trick. Vandag was ek gat. Toe moet ek my lisensie present. Die een wat ek nie het. Jip, daai een.

Raaaait.

Volgende stap: ek moet met hulle in my kar na die copshop toe ry om my fine te gaan betaal. Hulle beduie die pad en so halfpad tune hulle my om in ‘n stil straat af te trek sodat ons kan gesels. Stevie Wonder se blinde hond kon hierie een op ‘n myl sien kom. Die vraag is net hoeveel geld en waar drop ek hulle. Ek was fokol in ‘n mood vir nog kak so ek het die ouens ongeveer R350 betaal om ongerief te verhoed en hulle langs die pad afgelaai. Poeste.

My license word hierdie week uitgesort, so ek fokken hoop dit gebeur weer. Veral as my kant skoon is want dan gaan daar kak wees. Mens raak redelik gatvol vir dronk AK47-toting poesneuse in die aande wat probeer geld extort. Hierie is die eerste dat ek ‘n bribe betaal en ver-fokken-seker die laaste keer. Next time sal ek langs die pad stop, hoor hoeveel bribe hulle soek, foto’s neem van die konte en hulle gerus by die copshop gaan drop.

Nadat my hele lunch totally opgefok was en ek ‘n ekstra 40 minute op kak spandeer het, het ek eventually by die werk uitgekom net sodat die krag uitfok en nog so paar PC’s en servers ombliksem. Ek gaan nie nou in die boring details delve nie want ek is besig om so bietjie in my mond op te gooi terwyl ek hier sit en tik.

Eventually het ek dit huistoe gemaak na ‘n kak Maandag. By die huis het die krag ook natuurlik uitgefok waarna ek besluit het om myself aan bier oor te gee. Goddank vir drank, want reality is is ‘n cructh vir mense wat nie drank kan handle nie.

As ek kon, sou ek dagga ook rook en die duiwel aanbid. Rodney Seale tune mos mens aanbid die duiwel as mens dagga rook. Sies.

Hierdie post is 209 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,182,857 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinFokken kak blou Maandag

Comments

 1. visi

  Die vokker kap n shot by my kerk toe ek nog erg onder die duim was en klap min n presentation uit voor die hele gemeente met n projektor met skuifies en al.

  Anyways my ma purchase een van sy boeke en hy sign die vokker en als en my ma gee dit vir my.

  Min vokken weet almal 2 jaar later reken ek wat de poes kan ek op my boekkas krap en once, pish uit kom die "Satanisme, die reg om te weet" boek en ek krap lekker signs op my tas.

  Hahahaha

 2. griffin

  Ja-nee bra, as dit nie vir Rodney Seale was nie, sou ek tien teen een nooit sulke cool musiek geluister het nie. Dit was nogal piele om al die ekstra bands te ontdek waarteen die poes ons gewaarsku het. Rodney Seale het model c skole een moerse guns gedoen.

 3. advisor/intermediarySOS

  Ek kom toevallig op julle af, nee wag daar is nie toevallig nie want God se lig het op julle bald geval vanoggend. Ek bid en trane rol want ek kan nie dink dat enige iemand wat God geskape het so stukkend kan wees nie. Ek weet nie hoe oud julle is nie maar bid instinktief dat die Vader julle sal vergewe vir die wat julle als hier kwytraak. My God is so lief vir julle maar ek dink Hy huil in Sy hande en prewel elke dag Vergewe hulle want hulle weet nie wat hulle doen nie. Mag die God van die heelal vir elkeen van julle sin gee in julle lewens wat sien julle is elkeen hier om Hom te verheerlik en Hom alleen. Ek glo julle is great mense maar ek weet uit ervaring baie stukken- ek werk elke dag met jong stukkende mense. Baie liefde. Rodney Seale het baie tieners en selfs groot mense soos ek na Jesus gelei maar miskien is julle harte nie oop vir dit wat hy vir julle wil vertel nie. Onthou net Hy het julle innig lief.Weet dit en glo dit. Ek oordeel julle nie, hoe kan ek. Ek is maar net Jesus se hande en voete en geniet elke oomblik daarvan. Mooi dag vir elkeen van julle

 4. griffin

  Moenie so huilerig wees nie. Jy kon op enige punt ophou lees het. Dis soos by ongelukke as mense stadiger ry en rubberneck. Dis onnodig.

 5. Anonymous

  Kyk, dit is nou presies wat ek nie kan hanteer van AL die Christene nie… hulle sien iets wat nie na hulle sin is nie en wil dit dadelik Bekeer en verander tot die arme skepsel so erg van die pad af is dat nie eers sy eie kat hom herken nie.
  Kom ek vertel nou vir jou n stukkie sielkunde van die mens… net soos jou ma vir jou gese het toe sy met jou as kind deur spilhaus stap "hou jou hande tuis" so wil ek nou vir julle christus wesens se… hou julle bekerings vir julle self… as julle almal nou al tot by die jesus gelei is.. sit back en vat bietjie koek en tee man… wat kom hanna hanna julle nog met ons wat weet hoe om die lewe te geniet…
  Julle wil altd iets of iemand he om op neer te kyk, en uit n sloot uit te help… pleks trek jy jou skoenne uit en klim ook bietjie in n sloot saam met een van jou "welsyns cases " in – dis dalk vir jou lekker daar.

  Ek bid ook… nie vir n jesus of n alla of iets nie… ek bid dat die universe jou sal genadig wees omdat jy so uit jou pad gaan om mense te verander, sonder om jouself 1 keer in hulle skoene te plaas.
  lekker dag vir jou ook. Kom drink n campari & soda by my… maar los jou "eks n disiepel" kak by die deur.

 6. Zadie

  Daar is verskillende vorms en vlakke van misleiding, waardeur Satan poog om mense van geloof in en aanbidding van die ware God van die Bybel weg trek. Wanneer hulle die waarheid verwerp het, raak hulle geestelik só verblind dat hulle vermoë om goed van kwaad te kan onderskei, vinnig na lae vlak afneem. Sulke mense huldig verwronge e totaal onbybelse beskouings oor Jesus, die Heilige Gees én die evangelie. Onder hulle is ook mense wat vroeër in Christus geglo het, maar daarna mislei is.

 7. Prof. Bokdrol

  Nee fok, het iemand shroom-aftreksel in my bier gegooi of iets, want ek glo nie die surreal kak wat ek hier lees nie – dis 'n doodonskuldige storie oor 'n fokken tos werksdag, en ons eindig op by pisserige vlagswaaiers vir moraliteit – waddefok? Anyway, fok dit: moer snaaks Griffin; ekself het in Angola gewerk vir 'n lang tyd, in effek is alles noord van Namibië net verskillende provinsies van Spuitieland. (*Sensitiewe lesers kliek NOU weg van hier af… *) Op die tweede trip of so eet ek mos uit by 'n seekos-plek op die strand in Luanda – lyk befok en moerse boheems, somer en son en palmbome en lekker laid back Porra musiek met ingevoerde Sagres uit Portugal (dis 'n befokte nice brewski, as jy dit in die hande kan kry, so terloops.) Later die aand voel dit asof iemand my buik stadig oopkerf met 'n stomp geroeste tuinskêr, en vir 5 dae lank kak ek goed wat lyk soos klonterige deurskynende Moir's suurlemoenjellie elke 15 minute (het darem gehelp om my dik gat met so 10kg te verslank.) Hoe de fok het jy dit daar uitgehou vir 5 jaar???

 8. Prof. Bokdrol

  NS: Ek lekker kakpraat na baije vandag drank: "moraliteit" is die verkeerde woord – iets soos "wanaangepaste selfregverdiging" is meer akkuraat; morele waardes is goed en nice en keer dat jy jou eie siblings of kinders naai, maar mense soos Advisor en Zadie (die A-Z van faktap?) kort 'n chromosoom of twee na my beskeie mening.  Wees net nice en dra by tot die mensdom se welvaart, OK?

 9. dirk diggler diktros

  so gese, so gedaan.  probeer net daai ous se verbale diaree uitsif.

 10. Sam

  Wat worry jy oor wie sy opinie gee en hoe hy dit gee. Christen, junky maak nie saak hoe jy jouself sien nie. Ons maak mos nou juis ons eie besluite, dit is die een ding wat ons EIE WIL is. So as jy daai besluit maak, lekker of nie, dis joune. En as jy happy daarmee is en jy draai om en stap oor die pad en jy word getrap, rekenskap is wat elkeen sal gee. Dan staan jy mos alleen, wie is daar….. jou pelle ? 'n junky ? 'n christen? nee my maat net jy en…………..

Gooi Comment