Die gezoem van die bye…

In Snotstories deur griffin

Ons party was ‘n moerse sukses en ons recover nog steeds soortvan. Ek sal later bietjie fotos en possibly ‘n video opsit een of ander tyd.

Ander nuus virrie week: Iewers in die archives sal julle maybe onthou dat ek ‘n video van twee tjommies opgesit het wat lekker dronk was en saam met die Sound Of Music DVD gesing en gedans het. Verlede week Donderdag het ek ‘n e-mail uit die UK gekry van ‘n program op Channel 4 wat die video wou gebruik het. Ek het natuurlik nie nee gese nie en dit was verlede Vrydag ge-air op “The Richard en Judie” show. Maybe het van julle dudes in die UK dit dalk gesien. Kief

Ons het Maandag ‘n kar gekry, so niks meer dodgy taxi’s vir ons nie. Enigste probleem is dat nou (soos in SA) hierso rondry sonder ‘n bestuurslisensie. Not to worry. Ek het vandag vir ‘n bra by die werk geld gegee om vir my een te gaan koop (andersins as in SA). Ek behoort dit teen volgende Vrydag te kry. Gelukkig is hierdie plek so corrupt dat jy vir oom spietkop sommer ‘n geldjie in die hand stop indien hy jou sal aftrek. Actually werk dit net beter om die passasiersdeur gesluit te hou. Die dudes ruk gewoonlik die duer oop, klim in ou kar en ruk die handbriek op. Pret.

En nou vir nog simpel nuus van News24 af. Basically gaan die berig oor ‘n tiener chick in Amerika wat in ‘n boom vasgebliksem het en ‘n swerm bye kwaad gemaak het. Dit was so hectic dat die brandweermanne full gear moes aantrek om bysteke vry te spring. Check hierdie simpel fokken paragraaf:

“By the time rescuers arrived, a black cloud of buzzing bees had engulfed the car, forcing firefighters to wear full safety gear – complete with oxygen tanks and face masks – with temperatures in the 30degCs.”

Regtig baie mooi. Gebruik groot woorde soos “engulfed”. Wat my egter pla is die feit dat hulle die temperatuur noem waarin die firefighters moes operate: “with temperatures in the 30degCs.” Kon hulle maar net net die full gear genoem het nie? Dis heeltemal te verstane dat mens uitgekit sal wees in volle gear as ‘n paar duisend bye om ‘n kar se wrak zoem en jy mense moet red. Dis actually fokken obvious. Wat de fok het 30 grade celsius met die storie uit te waai? Hoe warm is dit wanneer sky-scrapers afbrand en brandweermanne deur vlamme en ontploffings moet hardloop? Ek is 100% seker dis effens warmer as die warmste dag in Nigeria.

Wat doen die ouens na die susesvolle reddingspoging? Hulle sit seker op die fire engine se sidesteps en vreet Bar-Ones en tune mekaar: “Jirre dit was nou fokken warm. Amper warmer as die 9/11 fiasko. Ek hoop hulle noem hoe fokken warm dit was, want ons is firefighters.”

Wat gebeur as hulle ‘n kat uit ‘n boom uit red in die winter en dis minus 5 grade? “Die brandweerman was nie in volle uitrusring geklee nie, maar sonder ‘n gasmasker of suurstoftenk kan dit steeds voel soos 25 grade celsius in so ‘n brandweerpak. Die katjie is dus in “normale” temperature gered, alhoewel dit winter was.”

Nee jissis man, kom by.

Hierdie post is 137 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,835,637 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie gezoem van die bye…