drop jou ‘n lyn

In Briewe deur griffinRek jou bek

So besoek ons my boet in Yorkshire laasweek. Shame man, die mense droom elke aand van biltong of steaks op die Weber. Die Weber is gekonfiskeer deur die doeane – simpel Ingelse.
Anyway, ek kry hom (my boet, nie die simple Ingelsman nie) al rollende op sy nuwe duur carpet – ek dog hy droom weer van Amarula and Tuks jooldae, maar nie, hy het so pas julle saait ontdek en die Springs-girl grap gelees. En so is 'n legende gebore. Ek is gelukkig terug in hijack valley en almal wat ek ken of nie ken nie, word nou gespam met julle saait.

Hanlie

Hierdie post is 21 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 488,997 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffindrop jou ‘n lyn

Gooi Comment