Kaballas

In Grapgat deur griffin

Nog Kaballas

Kaballas se juffrou is bietjie simpel. Op Vrydae vra sy 'n vraag en as iemand dit kan antwoord, hoef die kind nie Maandag skool toe te gaan nie. Die eerste Vrydag vra sy hoeveel liter water daar op die aarde is en niemand weet nie. Die volgende Vrydag vra sy hulle hoeveel korreltjies sand daar in die wêreld is en obviously weet niemand nie. Kaballas raak moerig en belsuit om twee ping-pong balle swart te verf en skool toe te vat. Die Vrydag oggend vat hy dit skool toe en gooi die juffrou daarmee toe sy haar rug draai. "Raait, wie is die grapgat met die swart balle?" Kaballas staan op met sy tas op sy rug: "Chris Rock, speck julle Dinsdag!"

Kaballas

Kaballas en sy tjomies sit oppie stoep eendag en brag oor hoe cool hulle pa's is. "My pa is so cool dat hy vier MacDonnald burgers na mekaar kan eet!", sê Jannie. "My pa kan ses van die goed eet!", meen Gerrie. Kaballas lag en sê: "Dis fokol. My pa eet gloeilampe!" Die ander twee verstaan nie en Kabalas verduidelik: "Gisteraand het ek verby my pa-hulle se kamerdeur gestap toe sê hy vir my ma: Sit af die lig, laat ek bietjie daai ding eet."

Vrouens en stuff

Linda shower die middag en die seep val. Sy buk om dit op te tel, haar voet gly en sy split. Met die split suig haar kwakkie aan die vloer vas en sy kan nie beweeg nie. Sy skree kliphard vir haar man; "Dirk! kom help ek het geval en kannie opstaan nie!"
Dirk kom aangehardloop en sien wat die probleem is. "Fokkit nee" sê Dirk nadat hy met al sy krag probeer het om Linda regop te tel. "Jy's helemal te vasgesuig ek kry jou nie los nie, ek gaan die buurman moet gaan vra om te kom help". En hy's daar uit …

Na 'n lang verduideliking kom buurman Piet daar aan. Piet is redelik fris maar hy en Dirk probeer met al hulle mag om vir Linda op te kry maar hulle kannie. "Fokkit" sê Piet "ek dink ons sal die brandweer moet bel om die teëls om haar los te chip".

Met dié begin Dirk met Linda se tiete te speel. Piet kyk hom verbaas aan en sê "Nou wat de moer doen jy nou?" "Nooit" sê Dirk, "Ek scheme as ek haar kan nat kry, dan kan ons haar oorslide kombuis toe want ek het nou net nuwe teels hier gelê".

Hierdie post is 321 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,893 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinKaballas