Goeie moore

In Briewe deur griffin

Hi daar,

'n Pal van ons wat in Praag bly, het die link na julle site (ek hoop my komper lingo is reg), vir my gestuur. En ek bly in Pretoria. Cool bananas dudes!

Ek sê mos al lankal dat die puriste die kat aan die gat beet het. Die woord waarin ek die grootste grief het is "tans." Wie de hel praat van tans? Ek vang so elke nou en dan so n woord op, maar tans is die enigste een wat ek onthou as ek 'n voorbeeld wil gebruik!

Anyway, nou weet ek hoe ek my lunchure gaan deurbring. Dit gaan my ryk maak, want dit gaan beteken dat ek nie meer elke dag gaan geld blaas by die Spar oorkant die pad nie. Maybe kan ek nog gewig verloor ook in die proses.

Sover lyk dit alles baie lekker, en ek sien uit daarna om julle site (hoop dis die regte woord, want ek wil nie oningelig klink nie) te verken.

Tarra en lekker dag

P.S. het besluit om maar nie te vloek nie, want Afrikaanse mans hou nie daarvan as meisies lelik praat nie …
 
Marianne Combrink
 

Hierdie post is 82 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,817 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinGoeie moore