Diere maniere

In Grapgat deur griffin

Moeroelas

Oom leeu lê lekker en slaap onder die maroelaboom. Bo in die boom sit 'n verveelde bobbejaan. Hy pluk 'n maroela en moer leeu een teen die oor. Leeu kyk rond en toe op, en toe sien hy die bobbejaan. "As jy my weer wakker maak…", waarsku leeu en probeer weer bietjie slaap. Nou raak die speletjie lekker vir die bobbejaan, en elke keer as leeu net so wil-wil wegraak, dan bliksem 'n maroela hom weer teen die kop. Goed kwaad, waarsku hy die bobbejaan om op te hou, maar die bobbejaan vee sy gat aan hom af. Die maroelas raak al min in die boom, en toe bobbejaan weereens dit waag om ver uit te reik na 'n maroela aan 'n dun takkie, verloor hy sy balans en bliksem teen die spoed van bedonnerd uit die boom uit. Hy beland amper op die leeu. Leeu is onmiddelik by en gryp hom vas. "Nou het ek jou, jou moer!!! Jy kan kies. Of ek byt jou kop af, of ek byt jou stert af." Bewend van vrees dink die bobbejaan lank en sê toe: "Byt maar my kop af." Leeu sê: "Is jy nou simpel, as ek jou kop afbyt is jy dood!" "Ja," sê die bobbejaan, "maar as jy my stert afbyt lyk ek soos fokken Robert Mugabe."

Diere maniere

'n Kameel en 'n olifant sit en kak praat. Olifant vra vir kameel: "Nou maar hoekom sit jou tiete op jou rug?" Kap kameel terug: "Dis nogal rich, veral van iemand wie se fokken tril op sy gesig groei!"

Beste ding uit

Wat is die beste ding wat nog ooit uit die Kaap uit gekom het?
Die N1

Vinkel en koljander

Twee manne staan in die bar se toilets en handskud met hulle vrouens se beste vriende. Laat die een man mos enetjie gaan. Die ander ou miss nie 'n beat nie en tune hom once:"Ja-nee, 'n pis sonder 'n poep is soos 'n huis sonder 'n stoep."

Jannie

Jannie verstik in iets en sê:"Daar's 'n parra in my keel Sy ma is baie kwaad en sê: "Los jou sussie uit en moemfie ook .

Hierdie post is 239 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,050,138 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDiere maniere